CONCEPT, contacten met Connor zijn net gelegd

 

In 2016 begon Connor naar verschillende continenten te reizen, maar in Sydney, Australië, begon zijn passie voor koffie echt. Zijn dag zou niet kunnen beginnen zonder zijn favoriete espresso van de coffeeshop.
Pas toen hij terugkwam naar Engeland voor een korte trip, realiseerde hij hoe moeilijk het was om koffie van goede kwaliteit te vinden.
Tijdens zijn reizen door Australië en Azië was hij verslaafd aan het bezoeken van coffeeshops en het ervaren van de beschikbare beschikbare smaken. Hij kon er niet omheen dat in het VK geweldige koffie misliep!


In het voorjaar van 2019 keerde hij terug naar Engeland en begon zijn zoektocht om bonen te gemengd die waren met de bonen die hij tijdens zijn reizen had ervaren. Ze hebben een grote verscheidenheid aan gemengd die verschillende smaken creëren; van fruitig tot bloemig, aards tot chocolade; elk passend bij het koffiepalet van een persoon.


Of u nu een bedrijf bent of gewoon een koffieliefhebber,

Citaat van Connor waar Beans & Leaves contact mee heeft zegt hij (*):

 

Vanaf later te bepalen moment verkrijgbaar bij ons. We proberen, contact is net gelegd, zonder tussenhandel rechtstreeks bij Naked Barista in te kopen. Dat heeft effect op de prijs.


"Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het drinken ervan als ik heb gehad bij het maken ervan."

Connor


Begin je dag op de juiste manier, start de Naked Barista-manier.

 

(*) Beans and Leaves is net begonnen met contact leggen met Connor