Cafés Granell is een familiebedrijf opgericht door Agustin Granell Ortega en Consuelo Herrero in 1940, en dat zich sindsdien heeft toegelegd op het branden, verpakken en distribueren van koffie.
Onze oprichter, bezorgd over kwaliteit en het aanbieden van de beste koffie, is erin geslaagd ervoor te zorgen dat de essentie ervan generatie na generatie blijft, vandaag zijn onze belangrijkste pijlers kwaliteit en constante innovatie. We kunnen zeggen dat de kwaliteit van hun koffies de belangrijkste waarde van en hun geschiedenis is. hun beste garantie.
Als we vandaag terugkijken, is nu de derde generatie actief van een familie branders en hoewel de tijd verstrijkt, blijft de essentie van de oprichters elke dag aanwezig.

Dit merk heeft een zeer goede kwaliteit koffie en wellicht heeft u het weleens gedronken tijdens uw vakantie in Spanje. Nu kunt u deze kwaliteit dus ook gewoon in huis halen. Breng uw vakantie herinneringen weer naar boven met CAFES GRANELL!

 

Koffie bonen, gemalen koffie, Compatible Nespresso capsules en laat u verrassen door de thee soorten die CAFES GRANELL voor u heeft..

 

Wilt u een leuk blik om uw koffiebonen in te bewaren? Kijk dan eens bij Cozy Kitchen Styling.